6 Souls İzle (2010)


Cara işinde oldukça başarılı, adli olayların çözülmesinde rol sahibi önemli bir psikiyatristdir. Daha öncede sık karşılaştığı kişilik bozukluğu sendromu yaşayan bireyler üzerinde tanı yetisine sahiptir ve böylelikle pek çok polisiye olayın çözülmesinde de mahkemede yerine almaktadır.

Günün birinde babasının (Dr. Harding)telefon ile ulaştığı Cara, hayır deme fırsatını bulamadan yeni bir dosyanın içerisinde bulur kendisini. Dr. Harding, sokakta bulunan ve meslektaşı Charles tarafından kendisine sevk edilen, Adam isimli bir eleman üzerinde çalışmalar yapmaktadır.Cara’nın gelmesinin ardından Adam ile özel bir seans ayarlayan Dr.Harding, her zaman olduğu gibi yine kızının yeteneklerini sorgulamaktadır.

Odanın dışındaki gözetim noktasından Adam ve Cara’nın sohbetini dinleyen ve kızının neyle karşı karşıya olduğunu çözmesine isteyen Harding, onu nasıl bir belaya bulaştırdığının ise farkında değildir.

Hdsinekorku iyi seyirler diler.
Tür: 720p, Gerilim, Gizem, Korku, Turkce Seslendirme, Yabanci Filmler
Yapım: 2010, Amerika
IMDB Puanı: 6.1/10
Yönetmen: Bjorn Stein, Måns Mårlind
Senaryo: Michael Cooney
Görüntü Yönetmeni: Linus Sandgren
Müzik: John Frizzell
Oyuncular: Brian Anthony Wilson, Brooklynn Proulx, Charles David Richards, Charles Techman, Chaz Moneypenny, Frances Conroy, Jeffrey DeMunn, John Peakes, Jonathan Rhys Meyers, Joyce Feurring, Julianne Moore, Michael Graves, Nate Corddry, Rick Applegate, Steven Rishard
Süre: 112 dakika

 FRAGMAN İZLE 720 TÜRKÇE MAİL.RU 720 TÜRKÇE OK.RU

İsminiz

E-Posta Adresiniz*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Yorum Gönder

Diffusé par Adcash
Diffusé par Adcash
 
Hd Sinemada Film İzle: Film izle
Copyright © 21.04.2015 Hd Sine Korku
BU SİTENİN TÜM HAKLARI SAKLIDIR Tasarim: Film İzle Tasarim: Film Seyret Reklamsız