Kara Büyü Türkçe Dublaj İzle

Kara Büyü Türkçe Dublaj İzle


Christine Brown (Alison Lohman), Los Angeles’ta yaşayan bir ev kredisi uzmanıdır. Mesleğinde hırslı ve tutkuludur. Clay Dalton (Justin Long) adında yakışıklı bir erkek arkadaşı vardır. Hayatında herşey tam istediği gibidir. Ta ki, esrarengiz görünümlü Bayan Ganush’un (Lorna Raver) aldığı konut kredisinin vadesinin uzatılması talebiyle bankaya gelişine kadar.

Christine bu noktada kararsız kalır. İçgüdülerinin sesini dinleyip yaşlı kadına istediği süreyi vermeli midir? Yoksa patronu Bay Jacks’ı (David Paymer) etkilemek için süre uzatma talebini reddetmeli midir? İkincisini seçerse ikramiyesini alacaktır. Christine ikincisini seçer; borcuna karşılık evden tahliye edilmesi için gerekli talimatı vererek Bayan Ganush’u zor durumda bırakır.

İntikam hırsına kapılan yaşlı kadın Christine’ye Lamia adıyla bilinen çok güçlü bir büyü yapar. Artık Christine’in hayatı cehenneme dönüşmüştür. Şeytani güçlerin saldırıları ve karamsar erkek arkadaşı tarafından yanlış anlaşılması üzerine ruhunu ebedi lanetten kurtarmak amacıyla Rham Jas (Dileep Rao) adlı bir kahinin yardımına başvurur. Hayatı kabusa dönen Christine’in normal hayatına dönmesi için kahin büyüyü tersine çevirecek çılgınca bir süreç başlatır.
Şeytani güçler giderek yaklaştıkça Christine artık akla hayale gelmeyecek bir kararla karşı karşıyadır: Lanetten kurtulmak için ne kadar ileri gidecektir?

Hdsinekorku ekibi, İyi seyirler diler…
Filmin Türü: Gerilim,Korku,
Oyuncular: Alison Lohman, Bojana Novakovic, Dileep Rao, Fernanda Romero, Justin Long
Yönetmen: Sam Raimi
Filmin Süresi: 99 Dakika
Filmin Ülkesi: ABD, Amerika
Yapım Yılı: 2009
Vizyon Tarihi: 16 Ekim 2009
IMDb Puanı: 6.6

FRAGMAN 720 TÜRKÇE (MAİL.RU) 720 TÜRKÇE (OK.RU)

İsminiz

E-Posta Adresiniz*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Yorum Gönder

Diffusé par Adcash
Diffusé par Adcash
 
Hd Sinemada Film İzle: Film izle
Copyright © 21.04.2015 Hd Sine Korku
BU SİTENİN TÜM HAKLARI SAKLIDIR Tasarim: Film İzle Tasarim: Film Seyret Reklamsız