Olduren Sis Turkce İzle

Öldüren Sis Türkçe İzle


Ansizin patlayan firtina sonucunda David Drayton’un da evi hasar gormustur. Kasabada elektrikler kesilmis, her yeri enkaz, moloz ve yikintilar kaplamistir. David, kasabadaki supermarkete gidip tamir malzemesi almayi akil eder. Kabus gibi bir gunde supermarkete gitmek David’e gunun en kolay isi gibi gelir ama fena halde yanilmaktadir.

Olduren Sis – The Mist’teki firtina, David Drayton ve komsularini bir dizi olaylar zincirinin tam gobeginde birakir.

Supermarkette David ile beraber rehin kalanlar arasinda saldirgan ve kavgaci mizacli komsusu Brent Norton (Andre Braugher); fanatik duzeyde dindar komsusu Bayan Carmody (Marcia Gay Harden); ogretmen Amanda (Laurie Holden) ve supermarket yoneticisi Ollie de (Toby Jones) vardir. Hepsi can derdine dusmustur. Cevrelerini saran gizemli teror kaynagina karsi direnebilmek ve hayatta kalabilmek icin son derece kararli olmak zorundadirlar. Ancak hicbirisinin digerlerini kurtarabilecek, digerlerine yardimci olabilecek bir durumu yoktur.

Koyu ve kalin sis tabakasinin icinde esrarengiz bazi yaratiklarin pusuya yatmiscasina gizlendigini ilk fark eden David olmustur. Bu dunyaya ait olmayan oldurucu, korkutucu yaratiklardir bunlar… Kurtulus ise marketteki herkesin hep birlikte hareket etmesine baglidir. Ancak insan dogasi hesaba katilinca hep birlikte hareket edebilmeleri mumkun mudur?

Markete siginan kasaba halkinin korkuya kapilarak paniklemesi uzerine mantik devre disi kalirken David kendisini en cok neyin korkuttugunu merak etmeye baslamistir: Sisin icinde pusuya yatmis canavarlar mi, yoksa marketin icindeki, daha dune kadar arkadasi, komsusu bildigi insanlarin sergiledigi tutarsiz davranislar mi?

Hdsinekorku iyi seyirler diler.
Tür: 480p, 720p, Bilim-Kurgu, Gerilim, Korku, Turkce Altyazi, Turkce Seslendirme, Yabanci Filmler
Yapım: 2007, Amerika
IMDB Puanı: 7.3/10
Yönetmen: Frank Darabont
Oyuncular: Alexa Davalos, Andre Braugher, Chris Owen, David Jensen, Frances Sternhagen, Jeffrey DeMunn, Laurie Holden, Marcia Gay Harden, Melissa Suzanne McBride, Nathan Gamble, Robert C. Treveiler, Sam Witwer, Thomas Jane, Toby Jones, William Sadler

FRAGMAN 720 TÜRKÇE (MAİL.RU) 720 TÜRKÇE 2 PART (MAİL.RU)
PART 1 PART 2

İsminiz

E-Posta Adresiniz*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Yorum Gönder

Diffusé par Adcash
Diffusé par Adcash
 
Hd Sinemada Film İzle: Film izle
Copyright © 21.04.2015 Hd Sine Korku
BU SİTENİN TÜM HAKLARI SAKLIDIR Tasarim: Film İzle Tasarim: Film Seyret Reklamsız