Seytan Tepesi (2013)

Şeytan Tepesi Türkçe izle (2013)


Zorunlu bir yolculuk en garip aile baglarini bir araya getirir. Bir adam, nisanslisini, huysuz kizini, eski karisini ve huysuz kizini alarak yola cikar.
 Hava sartlari yolda kotulesmeye baslar ve sel sulari yuzunden Kolombiya’nin Medellin sehrindeki issiz bir yolda oldukca kotu bir kaza gecirirler. Aralarinda yaralananlar da olur. Yardim ararken etraflarina bakarak kus ucmaz kervan gecmez yerde yasam belirtisine en yakin olduklarini dusundukleri yone dogru ilerlemeye karar verirler. Ve karsilarina yasli bir adamin islettigi eski bir motel cikar. Iceriyi gezerlerken, yasli adam farkina varmadan, bodrum katina kilitlenmis bir kiza rastlarlar. Kizin yardim cagrilarina kulak vererek onu oradan cikarirlar. Ancak ozgurlugune kavusturduklari kiz dusundukleri gibi yardima muhtac birisi degildir hatta oldukca tehlikelidir.

Korku ve gerilim turundeki Hollanda yapimi filminin yonetmenligini daha once gorsel efekt gibi bolumlerde yer alip, isin mutfagindan glene Víctor García ustleniyor. Yapimin senaristi ise Richard D’Ovidio. Yapimin basrollerini ise Peter Facinelli, Sophia Myles ve Nathalia Ramos paylasiyor.

Hdsinekorku iyi seyirler diler.
Tür: 2013 Filmleri, 720p, Gerilim, Gizem, Korku, Turkce Altyazi, Turkce Seslendirme, Yabanci Filmler
Yapım: 2013, Amerika
IMDB Puanı: 5.3/10
Yönetmen: Víctor García
Senaryo: David Higgins, Richard D'Ovidio
Görüntü Yönetmeni: Alejandro Moreno
Müzik: Frederik Wiedmann
Filmin Diğer İsimleri: The Damned
Oyuncular: Carolina Guerra, Gustavo Angarita, Juan Pablo Gamboa, Julieta Salazar, Nathalia Ramos, Peter Facinelli, Sebastian Martínez, Sophia Myles, Tatiana Renteria

FRAGMAN 720 TÜRKÇE (OK.RU) 720 ALTERNETİF TÜRKÇE (OK.RU)

İsminiz

E-Posta Adresiniz*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Yorum Gönder

Diffusé par Adcash
Diffusé par Adcash
 
Hd Sinemada Film İzle: Film izle
Copyright © 21.04.2015 Hd Sine Korku
BU SİTENİN TÜM HAKLARI SAKLIDIR Tasarim: Film İzle Tasarim: Film Seyret Reklamsız